• WE LOVE GRONINGEN

    We zijn gepassioneerd over het dienen van onze stad Groningen en willen hoop brengen in een wereld in nood. City Life Church werkt samen met een aantal organisaties.
    Onze visie is om samen te blijven werken met grotere organisaties die al actief zijn in de stad. Waar wij, als kerk, meehelpen daar waar de hulp zo hard nodig is. Het is een eer & een voorrecht én vooral onze verantwoordelijkheid om onze stad te dienen.

Voedselbank Groningen

Gratis voedsel voor de armste mensen in Groningen. CLC Groningen helpt mee door food en non-food in te zamelen. De Voedselbank wilt verspilling van voedsel tegengaan en tegelijkertijd een bijdrage leveren aan de bestrijding van armoede.

Wat is er nodig?

Food

De voedselbank heeft slechts één ”eis” : de houdbaarheidsdatum mag nog niet zijn verstreken. Door producten bij de Voedselbank te brengen weten wij dat voedingsmiddelen niet worden verspild.

Non Food

De voedselbank is ook heel blij als er ook andere artikelen binnenkomen. Denk aan luiers, tandpasta, deodorant, schoonmaakmiddelen. Dit zijn producten die soms te duur zijn voor de klanten om aan te schaffen, maar wel noodzakelijk.

Heb jij vragen? Stuur een e-mail naar hello@clcgroningen.nl.

De koudere, natte maanden van het jaar zijn weer begonnen en voor de daklozen in Groningen heeft ReShare een actie opgezet.

Vanuit City Life Church willen wij ook graag ons steentje bijdragen.

De actie is: inzamelen van schoenen (mag ook gebruikt, maar nog wel goed) en kleding (sweaters, truien, jassen, softshells, et cetera.) 9 van de 10 daklozen zijn mannen, daarom is de grootste behoefte ook aan herenkleding en -schoenen. Soms leggen deze mannen tientallen kilometers per dag af. Daarom zijn vooral stevige, waterdichte schoenen of stevige, sportieve schoenen heel erg welkom!

Voorbeeldteksten (whatsapp, NextDoor-app, Facebook groepen, etc) om jouw netwerk te bereiken om mee te helpen tijdens inzamelen voor de Voedselbank en ReShare:

Voedselbank:

De decembermaand staat weer voor de deur. Een maand waarin warmte en gezelligheid centraal staat, maar helaas geldt dit lang niet voor iedereen. Groningen is een stad waar veel armoede heerst. Daar willen we graag wat aan doen!

Daarom in deze tijd een food en non-food inzamelingsactie. Voor eten geldt maar één norm: een houdbaarheidsdatum die in de toekomst ligt. Daarnaast is er behoefte aan non-food (luiers, schoonmaakmiddelen, tandpasta, e.d.). Vaak is er geen geld voor dit type producten, omdat ze duurder zijn.

Help jij mee om armoede te bestrijden?
Meer informatie? clcgroningen.nl/citycare

Groetjes,
#naam
#adres

ReShare:

De koudere, natte maanden van het jaar zijn weer begonnen en voor de daklozen in Groningen heeft ReShare een actie opgezet. De actie is: inzamelen van schoenen (mag ook gebruikt, maar nog wel goed) en kleding (sweaters, truien, jassen, softshells, et cetera.) 9 van de 10 daklozen zijn mannen, daarom is de grootste behoefte ook aan herenkleding en -schoenen. Soms leggen deze mannen tientallen kilometers per dag af. Daarom zijn vooral stevige, waterdichte schoenen of stevige, sportieve schoenen heel erg welkom!

Help jij mee?
Meer informatie? clcgroningen.nl/citycare

Groetjes,
#naam
#adres

Afgifte locatie’s

Fysiek

Elke zondag tijdens dienst van City Life Church in Groningen

ADRES:
Viaductstraat 3-3
9725 BG Groningen

Online

We vinden wel een manier 🙂
#brengen #halen

Laat het ons weten via hello@clcgroningen.nl