ALPHA

Vraag je je af of er meer is? Wat als je op zoek bent naar “iets” in je leven? Wat als je twijfelt over een God? Wat als… er een cursus is die met antwoorden komt op vragen over God en het geloof?

Dan is Alpha echt iets voor jou! Het maakt niet uit of je wel of niet gelooft of naar de kerk gaat.  Kom zoals je bent. Jij bent meer dan welkom! Ga een avontuur aan met jezelf en anderen.

Tijdens 10 interactieve en gezellige bijeenkomsten en een zaterdag kun je op een ontspannen manier ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over boeiende onderwerpen.

Alpha-cursus is dé kennismaking met God en het geloof. Connecten, ontmoeten, praten, lachen, leren, vragen, luisteren en ontdekken. Samen met anderen op zoek gaan naar de zin van het leven. Dat is Alpha.

Alpha is laagdrempelig, vrijblijvend, gratis en ook gewoon leuk!

Opzet van de Alpha cursus

Op de Alpha-cursus kom je wekelijks als groep bij elkaar. De cursus start altijd met een gezellige, lekkere maaltijd. Na het eten kijk en luister je naar een kort inspirerend verhaal over een van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen in kleine groepen.

Lijkt het je wat? Kom dan naar de info-avond en kijk zelf of het iets voor jou is.

Elke avond begint om 18.15u uur en is om 20.15 uur afgelopen.

Alpha Info-avond
Heb je interesse in Alpha?

Op dinsdag 19 maart organiseren we een Alpha info-avond. Graag nodigen we jou, jouw vrienden, familie en/of collega’s uit voor deze avond waarop je onder andere voormalige deelnemers kunt ontmoeten, je vragen kunt stellen en ontdekken of je deel wilt nemen aan dit inspirerende avontuur. De deuren gaan 19:45u open, we starten om 20:00u. De avond is 21:00u afgelopen. Je kunt je opgeven via deze link. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Start nieuwe Alpha cursus
Op dinsdag 26 maart gaat de Alpha cursus van start. Deze avonden starten om 18:15u met een gezamenlijke maaltijd. Alvast aanmelden voor de cursus en/of heb je vragen? Vul dan hieronder je gegevens in. Iemand van het Alphateam zal je dan zo snel mogelijk antwoorden.

Geïnteresseerd in Alpha