Matthijs & Ester Spijker

Hi,

Wij zijn Matthijs en Ester vanaf 2011 betrokken bij het City Life Church (CLC) netwerk in Nederland en dat mochten we praktisch vormgeven bij City Life Church in Assen. City Life Church heeft ons geholpen in vele facetten van ons leven, zowel in ons huwelijk, het bouwen van ons gezin, de kerk, werk en relaties om ons heen. We zien Gods hand op ons leven en zijn Hem enorm dankbaar.

In 2017 begon iets te veranderen. We merkten al snel dat er nieuwe wegen en paden zouden gaan ontstaan. Maar welke dit daadwerkelijk zouden gaan worden wisten we niet! Totdat in juni 2017 wij een gesprek hadden met senior pastor Erald van de Ridder. Hij vertelde over hoe CLC Nederland duidelijk van God richting kreeg naar de stad Groningen.

Voor ons was de vraag om te starten met connectgroepen in Groningen. In de maanden daaropvolgend zijn wij heel gericht gaan bidden, vragen en op zoek gegaan naar bevestiging. En meerdere malen sprak God tot ons en bevestigde om aan de slag te gaan in Groningen.

Momenteel zijn er connectgroepen eenmaal in de 2 weken op woensdag. Zie de agenda voor meer informatie en details van exacte data, tijdstip en locatie.Daarnaast is er een launchteam. Het launchteam is een team die zich praktisch voorbereidt op de launchzondag oftewel de start van  zondagse activiteiten.

Ben je geïnteresseerd, wilt je meer weten of heb je vragen? Laat het ons weten via info@clcgroningen.nl

Tot gauw.

We hopen je binnenkort te ontmoeten bij City Life Church Groningen!